Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Peter en Tineke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 25-08-2017 Reims, Swalmen, ... (0)
  • 22-08-2017 Rocamadour (0)
  • 21-08-2017 Van Spanje naar ... (2)
  • 18-08-2017 zonnig Spanje (0)
  • 16-08-2017 Campingleven in ... (4)

Statistieken

Dit dagboek is 159945 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 136   Aantal reacties 4   Santa Susanna, Spanje
a A

Campingleven in Santa Susanna

Dinsdag 15 augustus 2017
Zon, zee, strand en terras.
Vandaag acclimatiseren, want het is warm, nee het is heet ;).
Heerlijk zo'n chill dagje tussendoor.
We zijn erg blij dat we onze eigen stoelen mee hebben genomen, want bij het huisje is alleen een houten bank of houten "rechtop" stoelen. Er is wel een grote koelkast!

Woensdag 16 augustus 2017
We gaan op de fiets eerst naar het naastgelegen plaatsje Malgrat de Mar, waar we ooit ruim 30 jaar geleden zijn geweest met mijn ouders met een goedkoop busreisje in de maand april. Het hotel herkennen we nog, Rosas Nautas. Wat grappig.
Daarna terug langs de kust en de plaatsjes Pineda de Mar en Calella. Hier haalt Peter herinneringen op van zijn eerste vakantie met vrienden. Door naar Sant Pol de Mar wordt wat moeilijk want dat is een beste klim op de fiets, zelfs met e-bikes. Hier is mijn eerste vliegvakantie naar toe gegaan, samen met Henny: en wel 8 dagen in jeugdhotel Miliets. Maar wat een leuke tijd! Zo leuk, dat we het jaar erna weer zijn gegaan, maar dan langer.
Het begint te regenen, maar dat is best lekker en het is zo weer overgewaaid.
Tijd voor ijs.
's Avonds is er aan het strand van Malgrat vuurwerk, daar zijn we zo op de fiets. Het haalt het niet bij het vuurwerkfestival van San Sebastian, maar het is toch wel een mooi gezicht.
Bij de hotels en in de straten is veel vertier, gezellig. Op de camping hoor je daar verder niets van.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (4)

17 augustus 2017 16:59 | Door: Yolanda

Voor allebei 'Penny Lane' wat leuk.
Maar in San Sebastian zijn ze jullie nog niet vergeten en gaan ze vandaag de straat op:

In de Baskische stad San Sebastian vindt vandaag een antitoeristendemonstratie plaats. "Maar toeristen hoeven niet ongerust te zijn", sust correspondent Sven Tuytens

17 augustus 2017 17:55 | Door: Tineke

Het was ook echt heeeeeel druk in San Sebastián en we zagen inderdaad al spandoeken met "Tourists go home".
Overigens wilden we vandaag naar Barcelona, maar het is ruim 30 graden en dat leek ons wat te heet voor een citytrip. Is er net een busje op het Ramblas op voetgangers ingereden ....... Pfff .... hadden we zo kunnen lopen

17 augustus 2017 17:57 | Door: Tineke

18 augustus 2017 10:56 | Door: Lucienne

Ook bekend gebied voor ons, met de kinderen (ook goedkoop busreisje haha) vroeger in Pineda de Mar geweest en met de trein alle plaatsjes in de buurt bezocht. En Barcelona. Maar goed dat jullie er niet waren... wat een narigheid. Geniet nog van het campingleven!