Gili Trawangan
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Peter en Tineke
03 Februari 2009 | Indonesië, Lombok
We worden gewekt door de vogeltjes die bij onze slaapkamer op de bomen en palmen zitten.
Heerlijk en uitgebreid ontbeten. Daarna zijn we snorkels en flippers gaan huren en gaan we in de zee voor het hotel snorkelen. Dat schijnt een hele goede plek te zijn met veel koraal en uiteraard veel vissen.
Prachtig! Heel veel Nemo’s (clownvisje), grote maanvissen, tijgervissen, echt geweldig. Daarna weer ff rusten uiteraard ;-). We liggen onder de parasol, maar die zon, oh die zon, die komt overal doorheen. We zijn na de wandeling van gisteren, terwijl het toen bewolkt was, al rood gekleurd. De vissen zullen wel denken, hee twee kreeften!
Daarna laat lunchen en verder niks! Het is te warm om iets te doen. Maar … we klagen niet hoor. Het is hier een geweldige omgeving.
Op het moment dat ik dit type, zitten/liggen we in het lounge gedeelte en rommelt het weer lekker buiten. Net als gisteren zal er wel een flinke bui komen. Maar da’s eigenlijk wel prettig.
Tot gauw weer.
05 Februari 2009 - 10:35
Inge:
Oh wat relaxed allemaal, heerlijk!!
Geniet er nog even van en alvast een goede terugreis.