Naar Juodkrante, Litouwen
Blijf op de hoogte en volg Peter en Tineke
04 Augustus 2018 | Litouwen, Juodkrantė
Heerlijk geslapen en even wakker geweest om de opkomende zon over het water te zien. Prachtig!
En dan maar weer eten, een overvloedig ontbijt met ook wel wat apart eten: soort rijstepudding met slagroom, veel zoete koekjes, (vreemde) salades, worstjes, enz.
Verder wat rondgelopen buiten op het dek. Veel booreilanden gezien op het water.
Middag de lunch, weer bij onze ober van gisteren. Hij begint steeds meer op John Cleese te lijken van Fawlty Towers. Zo grappig.
Om 17.30 meren we aan en vertrekken we naar de veerpont om naar het plaatsje Juodkrante te gaan, gelegen op een eilandje. Op het eiland zelf moeten we € 20 betalen, een soort tol.
Bij Vila Flora, ons hotel, kunnen we de auto parkeren en we checken in. Buiten eerst een Baltisch (bruin) bier gedronken. Daarna wat spullen uit de auto gehaald en de kamer bekeken. We zitten op de tweede verdieping en hebben een balkonnetje.
Hierna gaan we de ene straat ( haha) verkennen, lopend langs het water. We zien een Sushi Point en halen een kleine snack om op een bankje aan het water op te peuzelen. Prima zo, veel trek hadden we niet.
Terug naar onze kamer en tot morgen.